Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op.

Vos Opmaat Consultancy

Vos Blog

Onze talenten aan het woord

Social Distancing: twee weken later 

Social Distancing: twee weken later 

Hoe het nu gaat met ons? Eigenlijk gaat het best goed! We blijven creatief en zien in dat er ook mooie zaken zijn aan deze periode. Ik neem je mee door vijf punten die ons als HR-organisatie opvielen in tijden van corona.    

 1. We coachen, begeleiden en trainen digitaal
  Met behulp van Skype, Teams, Google Hangouts, FaceTime en WhatsApp kunnen we gewoon door blijven gaan. En weet je wat zo tof is? Dit gaat super! We zijn er ook achter gekomen dat voor sommige van onze klanten de telefoon een beter medium is dan face-to-face. Ze werden ineens een stuk spraakzamer!  

 1. Mensen hebben tijd om na te denken over hun loopbaan (en de zin van hun werk)
  Cabaratier Pieter Derks omschreef het natuurlijk heerlijk satirisch in zijn column, maar er zit natuurlijk wel een kern van waarheid in. Toch is zingeving niet alleen maar te vinden in ‘vitale beroepen. Voor veel van de klanten die wij jobcoachen, is werk alleen al de manier om uit een sociaal isolement te komen. Op bezoek gaan kunnen we nu niet, maar via WhatsApp kunnen we ze toch helpen. 

 1. Onze werkweek ziet er wel wat anders uit
  We zijn minder buiten de deur (zeg maar helemaal niet) en veel achter de PC. Dit heeft ook zeker voordelen: we hebben tijd om te werken aan onze studies of op onze loopbaan op de lange termijn. Daarnaast zijn we op dit moment bezig onze dienstverlening te finetunen. Zonder dat we onze huidige expertise en werkzaamheden uit het oog verliezen, natuurlijk. 

 1. Iedereen zet alles op alles
  Overal hoor je dezelfde geluiden. Het is anders werken, er zijn veel uitdagingen, maar: we zetten de schouders eronder. Wat een flexibiliteit, veerkracht en creativiteit van al onze werkgevers, partners en andere relaties!

 2. We vormen nog steeds een ijzersterk team
  Ondanks dat we elkaar niet meer dagelijks zien, proeven we nog steeds de sfeer als vanouds. Het overleggen vanuit huis gaat uitstekend – we drinken zelfs koffie met elkaar op deze manier! Elke ochtend starten we met een teambijeenkomst via microsoft teams én s middags sluiten we gezamenlijk de dag af. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt. 

Geschreven door:

Vos Opmaat

Partner Vos Opmaat Consultancy
 • Talentontwikkeling

  Wij zetten ons graag in om jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen. Want dat je talent hebt, staat vast.

  Maak mijn talent tastbaar
 • Teamontwikkeling

  Een team ontstaat pas écht als mensen met verschillende competenties, elkáár nodig hebben voor het realiseren van een groter doel. Wij geven je graag die sleutel tot succes.

  Ik wil een (h)echt team
 • Talentmanagement

  Het organiseren van talent, dat is talentmanagement. Wij geven advies of fungeren als interim HR Business Partner zodat jij productieve, gemotiveerde medewerkers krijgt die zich echt aan je bedrijf willen binden.

  Ik wil bevlogen HR-advies

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op.