Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op.

Vos Opmaat Consultancy

Ontmoet ons 15 en 16 juni op De Noordelijke Banenbeurs! 

Droom jij van jouw volgende stap? Op 15 en 16 juni staan wij op de Noordelijke Banenbeurs in het Martiniplaza in Groningen. Kom langs bij onze stand voor een gratis adviesgesprek en ontdek de volgende stap in jouw carrière, check jouw werk- privébalans of doe de socialmediascan!  

Waar en wanneer? 

Woensdag 15 juni van 12.00 tot 22.00 uur 

Donderdag 16 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur 

Martiniplaza in Groningen – stand nummer 14

Voer een gratis 10-minutengesprek!

Wat wordt jouw volgende stap?

De volgende stap in jouw carrière is soms lastig te vinden. In 10 minuten bespreken we jouw ambities, talenten en zoeken we samen naar jouw volgende stap.  

Hoe zit het met jouw balans tussen werk en privé? 

We weten allemaal hoe lastig een goede balans tussen werk en privé is. Wat kun jij zelf doen om de goede balans te vinden en te behouden? Daar kom je in deze 10 minuten achter.  

Hoe presenteer jij jezelf online? 

Hoe je jezelf online presenteert is belangrijker dan ooit. In 10 minuten checken we samen jouw volledige online aanwezigheid en kijken we waar er voor jou verbeteringen zitten.

Volg een van onze lezingen! 

Tijdens de beurs geeft Lydia ook twee workshops. Als eerst ‘Boost jouw loopbaan in 7 stappen’, over hoe je in 7 stappen grip krijgt op hoe je je carrière een impuls kunt geven. En daarnaast een workshop over werkgeluk, voor meer plezier en voldoening in je werk en je leven, en hoe je hier zelf iets aan kunt doen.  

Boost jouw loopbaan in 7 stappen: 

Woensdag 15 juni om 20.00 uur 

Donderdag 16 juni om 15.30 uur 

Werkgeluk: 

Woensdag 15 juni om 14.00 uur 

Vooraf aanmelden is niet nodig en de entree is gratis! 

Dé Noordelijke Banenbeurs    

Scoor jij straks jouw nieuwe droombaan? Ontmoet jij jouw toekomstige werkgever? Of ga jij jouw verborgen talent ontdekken? Tijdens De Noordelijke Banenbeurs 2022 is alles mogelijk! Het is de belangrijkste ontmoetingsplek voor opleiders, werkgevers en professionals op zoek naar (nieuw) werk. Je vindt het hele programma en verdere informatie op www.denoordelijkebanenbeurs.nl.