Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op.

Vos Opmaat Consultancy

Ontmoet ons 21 en 22 juni op De Noordelijke Banenbeurs! 

Droom jij van jouw volgende stap? Op 21 en 22 juni staan wij op de Noordelijke Banenbeurs in het Martiniplaza in Groningen. Kom langs bij onze stand voor een gratis adviesgesprek en ontdek de volgende stap in jouw carrière, check jouw werk- privébalans of doe de socialmediascan!  

Voer een gratis 10-minutengesprek!

Wat wordt jouw volgende stap?

De volgende stap in jouw carrière is soms lastig te vinden. In 10 minuten bespreken we jouw ambities, talenten en zoeken we samen naar jouw volgende stap.  

Hoe zit het met jouw balans tussen werk en privé? 

We weten allemaal hoe lastig een goede balans tussen werk en privé is. Wat kun jij zelf doen om de goede balans te vinden en te behouden? Daar kom je in deze 10 minuten achter.  

Hoe presenteer jij jezelf online? 

Hoe je jezelf online presenteert is belangrijker dan ooit. In 10 minuten checken we samen jouw volledige online aanwezigheid en kijken we waar er voor jou verbeteringen zitten.

Dé Noordelijke Banenbeurs    

Scoor jij straks jouw nieuwe droombaan? Ontmoet jij jouw toekomstige werkgever? Of ga jij jouw verborgen talent ontdekken? Tijdens De Noordelijke Banenbeurs 2023 is alles mogelijk! Het is de belangrijkste ontmoetingsplek voor opleiders, werkgevers en professionals op zoek naar (nieuw) werk. Je vindt het hele programma en verdere informatie op www.denoordelijkebanenbeurs.nl.