Ben jij klaar om grip op de tijd te krijgen?

Ontdek Breinmanagement

Breinmanagement is erop gericht om je dag effectiever, productiever en rustiger te laten verlopen. Met deze training leer je je tijd goed te verdelen en je energie slim te gebruiken. Niet middels een reeks tips, maar door daadwerkelijk je brein te begrijpen.

Je hersenen zijn namelijk een ingewikkeld mechanisme die we lang niet altijd optimaal benutten. In Breinmanagement leer je hoe je brein werkt, door gebruik te maken van een combinatie van de nieuwste inzichten uit zowel de psychologie als neurowetenschappen. Daarnaast krijg je technieken om de theorie zo efficiënt mogelijk in de praktijk te brengen via methodes als Getting Things Done, mindmappen en snellezen.

Kortom: of je nou een young professional, werkzoekende of leidinggevende bent – we leren je alles dat je moet weten over het brein én hoe je daar direct mee aan de slag kan. Het effect? Meer doen in minder tijd en met minder stress! Na het volgen van onze training voel je je fitter, effectiever en productiever.

Na deze training…

  • …begrijp je hoe je brein werkt.
  • …weet je hoe je je brein inzet om doelen te halen én focus te houden.
  • …ken je de mythe van multitasken.
  • …werk je efficiënter en slimmer.
  • …weet je wat je valkuilen zijn en hoe je hierop in speelt.
  • …maak je effectief gebruik van je langetermijn- en werkgeheugen.
  • ….werk je vanaf morgen fitter, gezonder en stressvrij.
  • …kom je naast to-do’s ook toe aan ‘deepwork’.
  • …heb je simpelweg meer werkgeluk!

Meld je nu aan!

Breinmanagement: Basis

In onze basistraining leer je alle ins en outs van het Breinmanagement en brengen we je verschillende technieken bij om hier gebruik van te maken. Zo helpen we jou om efficiënt, doelgericht en gezond te werken, zodat je succesvol en gelukkig kunt zijn.

Tijdsduur: 1 dag
Locatie: Groningen
Trainers: Lydia Vos-Van Belle en M. de Vos
Prijs: €575,-*

Breinmanagement: Next Level

In onze next level-training komen alle onderdelen van breinmanagement aanbod, leer je de verschillende technieken én ga je aan de slag met persoonlijk leiderschap. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in je brein, maar ook in jezelf! We laten zien hoe je onze principes direct toe kunt passen in jouw (werkende) leven. Zo helpen we jou om efficiënt, doelgericht en gezond te werken, zodat je succesvol en gelukkig kunt zijn.

Tijdsduur: 2 dagen
Locatie: Groningen
Trainers: Lydia Vos-Van Belle & M. de Vos
Prijs: €950,-*

*Prijs is exclusief btw. Inclusief trainingsmaterialen, koffie, thee en lunch

Breinmanagement coaching
Heb je hierna nog niet genoeg geleerd en wil je écht de diepte in? Of zijn er nog onderwerpen waarmee je aan de slag wilt? Dan raden we je één op één-coaching aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

We geven alle trainingen het hele jaar door. Daarnaast is het mogelijk om ze in groepsverband te volgen (hiervoor bieden we ook teamsessies aan). Heb je een geschikte datum en cursus gevonden? Geef je dan op via onderstaand aanmeldformulier!

Meld je aan voor de training Breinmanagement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.