Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen?

Een training voor iedereen

Wij geloven dat iedereen (ja, ook jij!) unieke talenten heeft, en dat deze bijdragen aan de prestaties van organisaties en teams. Onder de naam Maak Talent Tastbaar bieden we daarom diverse trainingen aan die jou meer inzicht geven in je sterke punten, competenties en persoonlijkheid.

Zo helpen we jou

Maak Talent Tastbaar biedt ruimte aan een breed scala aan trainingen. Ontwikkel jezelf bijvoorbeeld op het gebied van tijdsmanagement, persoonlijk leiderschap of effectief solliciteren. Elk van de trainingen wordt gegeven door een gecertificeerde professional, die te allen tijde als doel heeft om jouw (verborgen) talenten tastbaar te maken!

Ons programma is geschikt voor elke schakel binnen (of buiten) een bedrijf. Van young professionals tot werkzoekenden en van leidinggevenden tot HR-managers; wij willen dat onze cursussen voor iedereen toegankelijk zijn.

Breinmanagement

Een van onze trainingen is Breinmanagement. Deze tweedaagse cursus is erop gericht om je dag effectiever, productiever en rustiger te laten verlopen. Hiervoor geven we je een inkijkje in je brein. We leren je technieken aan om dit ingewikkelde mechanisme zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Kennis van je eigen brein geeft namelijk meer mentale rust én grip op de tijd. Breinmanagement, dus!

Alle informatie over Breinmanagement

    Op zoek naar een training of workshop op maat?

    Wij geven bijvoorbeeld ook gepersonaliseerde incompany-trainingen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Op werkdagen reageren wij binnen één dag.

    Ik geef toestemming bovenstaande gegevens te verwerken om contact met mij op te nemen.

    Wil of kan je niet wachten op ons telefoontje? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel 050 503 5568.