Investeren in moeilijke tijden

Met steunfondsen en subsidies vanuit de overheid kun je blijven investeren. In jezelf, maar ook in je bedrijf.  Door de huidige crisis zijn er door de overheid een aantal subsidies opgezet waar je aanspraak op kunt maken.

NL Leert Door

De NL Leert Door regeling is bedoeld voor iedereen op de Nederlandse arbeidsmarkt die werkt of werk zoekt. Met behulp van deze subsidie kun je investeren in je eigen ontwikkeling om je baanzekerheid te vergroten of je kunt hem gebruiken om meer kansen te creëren bij het vinden van een baan. 

NL Leert Door >

SLIM Subsidie voor bedrijfsontwikkeling 

De Stimuleringsregeling Leren In het MKB (SLIM) is een halfjaarlijks terugkerende regeling. Deze regeling maakt het mogelijk maakt voor bedrijven in het MBK om kosteloos te investeren in de ontwikkeling van hun personeel. 

SLIM Subsidie >

Meer subsidieregelingen 

Natuurlijk zijn er meer regelingen dan de NL Leert Door en de SLIM. Ben je benieuwd welke subsidies relevant (kunnen) zijn voor jouw situatie? Neem dan contact op met ons. 

In een kennismakingsgesprek brengen we in kaart hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Dit kan variëren van een persoonlijk begeleidingstraject tot het (her)inrichten van het HR beleid binnen jouw organisatie.