Ben jij klaar voor een vitaal werkklimaat?

Het belang van duurzame inzetbaarheid

Een veilig, gezond en vitaal werkklimaat is belangrijk! Medewerkers die zich goed in hun rol voelen, ervaren namelijk minder werkstress, zijn productiever, hebben een grotere veerkracht én een verkleinde kans op een burn-out. Duurzame inzetbaarheid is een instrument om dit rooskleurige toekomstperspectief tot bloei te laten komen. Ben je daarom op zoek naar manieren om je medewerkers gezond en gemotiveerd te houden? Als partner van Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid helpen we jouw team of bedrijf naar dat perfecte werkgeluk.

Dit is hoe we jou helpen

Wat je wensen ook zijn: wij gaan graag met jou en je team in gesprek voor de koppeling naar een duurzaam organisatiebeleid. Hoe we hierin te werk gaan? Allereerst voeren wij een nulmeting uit via een bedrijfsscan. Hoe staat het er op dit moment voor qua duurzame inzetbaarheid op organisatie-, team- en personeelsniveau? Daarnaast overtuigen we je graag dat een vitaal werkklimaat écht loont met onze kosten- en batentool. Deze resultaten brengen we tot slot in kaart én vertalen we naar concrete activiteiten om een veilig, gezond én vitaal werkklimaat te realiseren.

Wist je trouwens dat je voor het opzetten van een duurzaam organisatiebeleid in aanmerking kan komen voor een ESF-subsidieprogramma? Wij zijn bevoegd dit voor je uit te voeren. Lees er hier meer over.

    Zet de eerste stap

    Laat gerust je gegevens achter. Wij nemen op werkdagen binnen één dag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

    Ik geef toestemming bovenstaande gegevens te verwerken om contact met mij op te nemen.

    Wil of kan je niet wachten op ons telefoontje? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel 050 503 5568.