HR advies

HR advies op maat 

Heb je behoefte aan HR-advies in jouw organisatie? Misschien mis je de capaciteit of is de benodigde (specialistische) kennis niet aanwezig. Wij ondersteunen en helpen je graag met HR advies op maat. Onze ervaren consultants adviseren organisaties, managementteams, directies en HR-professionals. Kortom: advies op maat over alles wat te maken heeft met HR en personeelszaken. Zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Strategisch HR advies

Een sterk HR-beleid vormt de basis om de strategie en doelstellingen van jouw organisatie te realiseren. Tenslotte is jouw personeel het kapitaal van je organisatie. Elk personeelslid heeft immers zijn eigen talenten die moeten worden omgezet in rendement voor je organisatie. Ons doel is het vergroten van het rendement met het aanwezige talent in jouw organisatie. Door het geven van advies op maat ondersteunen we jou met HRM- en HRD-vraagstukken.

Wij adviseren over strategische HR-zaken. Je kunt hierbij denken aan thema’s zoals:

 • Het opstellen van een sterk (strategisch) HR-beleid en het professionaliseren van HR
 • Strategische personeelsplanning
 • Leiderschap en leiderschapsontwikkeling
 • Ontwikkeling van een moderne gesprekscyclus, beoordelen en belonen
 • Het binden en boeien van medewerkers en het bevorderen van bevlogenheid en betrokkenheid
 • Het herindelen van de organisatie, re-organisaties, fusies, cultuur- en gedragsveranderingen
 • Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit bevorderen, verzuim- en inzetbaarheidsmanagement

Operationeel HR advies

Soms heb je behoefte aan specifieke expertise bij de uitvoering van complexe personeelszaken. In dit geval kunnen wij jou adviseren over deze situaties, of dit zelfs helemaal uit handen nemen als dat gewenst is. Misschien heb je een volledig project waarbij je ondersteuning kunt gebruiken. Wij geven je praktisch HR- advies of nemen je het werk uit handen. Onze adviseurs zijn beschikbaar om je te ondersteunen bij alle HR en personeelszaken, zoals:

 • Het opstellen van functieomschrijvingen, loongebouw, en vacatureteksten
 • Verzuim, re-integratie en casemanagement
 • Opstellen medewerkersdossier en -handboek, e- HRM
 • Medewerkerstevredenheidsonderzoek en veerkrachtmetingen
 • Werving & selectie, onboarding, en assessments
 • Advies bij (veranderende) wet- en regelgeving
 • Begeleiding en coaching van leidinggevende
 • Verbetering van prestaties van individuen en teams (waaronder performance management)

Haal een HR-specialist in huis 

Onze HR-consultants zijn in te zetten bij personeelsvraagstukken in de breedste zin van het woord. We werken op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau, in alle branches en sectoren.

Wij bieden je een ervaren sparringpartner met verstand van zaken. Een expert die met een frisse blik de zaak bekijkt. We geven advies en ondersteunen waar nodig. Onze consultants zijn betrokken, luisteren goed en willen altijd van toegevoegde waarde zijn. Ze zijn erop gericht om het individu, het team en de organisatie duurzaam aan elkaar te verbinden, te groeien en optimaal te laten presteren. We willen van meerwaarde zijn en zullen het daarom niet nalaten om knelpunten te signaleren. Eerlijk en integer advies, efficiency en praktische oplossingen; zo werken wij. Achter iedere consultant staat een sterk netwerk van ervaren HR-specialisten. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends, wetgeving en HR- tools. Kortom: met de inzet van onze HR consultants ben je ervan verzekerd dat jouw vraagstuk in goede handen is. Wij maken HR makkelijk voor jou.

Snelheid en flexibiliteit

Onze adviseurs zijn snel en flexibel inzetbaar. Je kunt bijvoorbeeld een specialist inhuren op uurbasis, of voor een vast aantal uren per week. Voor een project of ad interim. Wij werken bij jou op locatie óf vanuit ons kantoor in Groningen. Aan jou de keus. Maak alvast kennis met onze HR consultants!