Interim HR management

Interim HR management

Is je vaste HR-professional voor langere tijd afwezig? Heb je een overvolle agenda, een specifiek project of ondersteuning in HR nodig? Dan biedt Vos Opmaat Consultancy interim HR management voor jouw organisatie.

Wij hebben specialisten beschikbaar die erop gericht zijn om jouw werkdruk lichter te maken. Hierbij kan het gaan om langdurig uitval als gevolg van bijvoorbeeld ziekte of bij vervanging voor zwangerschap. Wanneer het erg druk is bieden wij ondersteuning. Maar ook voor de implementatie van HR-processen of het uitvoeren van personeelsbeleid zijn wij beschikbaar.

HR Projectmanagement

Naast interim HR management bieden wij ondersteuning bij HR-projecten. Als specialist op het gebied van talent zijn onze HR-professionals inzetbaar bij projecten gericht op het ontwikkelen van de organisatie, leiderschap en teams. Daarnaast kunnen onze professionals ook worden ingezet voor specifieke projecten binnen het HR-domein, bijvoorbeeld op het gebied van:

  • Professionalisering van HR-afdelingen
  • Implementatie van bijvoorbeeld gesprekscyclus of e-HRM
  • Organisatie- en cultuurveranderingen
  • Strategische personeelsplanning
  • Recruitment en onboarding
  • Verzuim- en inzetbaarheidsmanagement
  • Vitaliteitsprogramma’s
  • Talentmanagement
  • Team- en leiderschapsontwikkeling

Voor een tijdelijke Projectmanager voor HRM- en HRD projecten zijn subsidiemogelijkheden. Wij geven je hierover graag informatie.

Haal een HR-specialist in huis 

Onze HR-consultants zijn in te zetten bij personeelsvraagstukken in de breedste zin van het woord. We werken op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau, in alle branches en sectoren.

Wij bieden je een ervaren sparringpartner met verstand van zaken. Een expert die met een frisse blik de zaak bekijkt. We geven advies en ondersteunen waar nodig. Onze consultants zijn betrokken, luisteren goed en willen altijd van toegevoegde waarde zijn. Ze zijn erop gericht om het individu, het team en de organisatie duurzaam aan elkaar te verbinden, te groeien en optimaal te laten presteren. We willen van meerwaarde zijn en  zullen het daarom niet nalaten om knelpunten te signaleren. Eerlijk en integer advies, efficiency en praktische oplossingen; zo werken wij. Achter iedere consultant staat een sterk netwerk van ervaren HR-specialisten. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends, wetgeving en HR- tools. Kortom: met de inzet van onze HR consultants ben je ervan verzekerd dat jouw vraagstuk in goede handen is. Wij maken HR makkelijk voor jou.

Snelheid en flexibiliteit

Onze adviseurs zijn snel en flexibel inzetbaar. Je kunt bijvoorbeeld een specialist inhuren op uurbasis, of voor een vast aantal uren per week. Voor een project of ad interim. Wij werken bij jou op locatie óf vanuit ons kantoor in Groningen. Aan jou de keus. Maak alvast kennis met onze HR consultants!