Inzetbaar tot aan het pensioen

Zorg ervoor dat je 45+ medewerkers inzetbaar blijven tot aan het pensioen, met de masterclass 45+ van Vos Opmaat! Je krijgt inzicht in wat jij als leidinggevende kan bieden, om je medewerkers actief de regie te laten nemen over hun loopbaan.

Bij deze masterclass is er veel ruimte om jouw persoonlijke vragen en ontwikkelbehoeftes te bespreken. Zo krijg je praktische tips om je medewerker(s) van 45+ te ontwikkelen én de kans om jouw praktijksituatie te bespreken met een ervaren consultant. Het resultaat van deze masterclass? Concrete handvatten om het loopbaangesprek aan te gaan met je 45+ medewerker(s) en er zo voor te zorgen dat deze inzetbaar blijven tot aan hun pensioenleeftijd.

Eerstvolgende masterclass

De komende masterclass staat gepland op:
Woensdag 8 januari van 13.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 13.15)

De masterclass vindt plaats bij ons op kantoor in Groningen.

Mocht je op deze datum niet kunnen, of mocht de masterclass vol zitten, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te plannen! Hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Ontwikkeladvies 45+ als medewerker

Heb je zelf als 45+ medewerker behoefte aan coaching of advies over je kansen in de arbeidsmarkt, een carrièreswitch of je talenten en sterke punten? We geven ook individuele trainingen!

Meld je aan voor de masterclass 45+