Zet je teamlid in de juiste rol

Inzicht in persoonlijkheid en talent

Inzicht in persoonlijkheid is nodig bij elke vorm van talentontwikkeling. Veel mensen hebben moeite om te benoemen waar ze nu echt goed in zijn, of om in te schatten wat nu écht bij ze past. Anderen vinden het lastig om een doel voor zichzelf te hebben. Wanneer ken je jezelf nou goed genoeg om te weten wat écht bij je past? En in wat voor team of omgeving kom je nu het beste tot je recht? Om jou en je team een concreet antwoord te kunnen geven op bovenstaande vragen, maken wij gebruik van de DISCOVER Potentieel analyse.

Deze analyse geeft inzicht in persoonlijkheid. Zo krijg je een zeer goed beeld van het potentieel van jou en jouw team, en zie je waar ontwikkeling mogelijk is. We brengen voorkeursgedrag, communicatiestijlen en stressfactoren in kaart en kijken naar wat de natuurlijke focus is en wat motiveert (en wat niet). Iedereen krijgt een volledig overzicht van de talenten én handvatten om deze verder te ontwikkelen.

Maximale ontwikkeling van jezelf, je team én je organisatie

Met behulp van de inzichten van deze analyse kun je je team nog effectiever samenstellen, de onderlinge communicatie binnen een afdeling of team verbeteren en taken beter verdelen. Zo voorkom je verzuim, herken je high potentials in een vroeg stadium, ontwikkel je leiderschap en worden medewerkers optimaal gemotiveerd. Dit instrument helpt om talent tastbaar te maken. Het zorgt voor maximale ontwikkeling van jezelf, je team én je organisatie. Zo stimuleren we ontwikkeling én helpen we bouwen aan een dynamische werkomgeving voor de toekomst. Kortom: zo maken wij het tastbaar. Benieuwd wat dit voor jou, je team of je organisatie kan betekenen? Laat dan gerust rechtsboven je gegevens achter en we nemen binnen een dag contact met je op!

DISCOVER Potentieel

Deze analyse is gebaseerd op de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen van de psychologie, neuroscience en bedrijfskunde en wordt wereldwijd ingezet. Daardoor is de analyse een zeer betrouwbaar instrument dat voor veel doelen inzetbaar is.

Wij zetten dit onder andere in bij diensten op het gebied van talentontwikkeling, teamontwikkeling of HR- en talentmanagement, zoals:

Meer weten over DISCOVER?
Download de e-books!

Met zoveel potentieel talent in je team, kun je waarschijnlijk niet wachten om dat talent te ontdekken. We bieden je daarom een aantal gratis e-books aan waarmee je alvast nieuwe kennis op kunt doen.
Je ontvangt digitaal:

  • DISCOVER Gedrag E-book
  • DISCOVER Drijfveren E-book
  • DISCOVER Talenten E-book

Ik geef toestemming bovenstaande gegevens te verwerken om contact met mij op te nemen en de e-books per mail toe te sturen.

Ontdek wat onze talentenanlyse voor jou kan betekenen

Laat gerust je gegevens achter. Wij nemen op werkdagen binnen één dag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik geef toestemming bovenstaande gegevens te verwerken om contact met mij op te nemen.

Wil of kan je niet wachten op ons telefoontje? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel 050 503 5568.