Loopbaan APK

Geef je loopbaan een APK

Hoe vaak geef jij je loopbaan een check-up? Hoe weet je zeker dat jij over vijf jaar nog een leuke baan hebt? En wil of kun je dit werk over een paar jaar ook nog steeds doen? En wat als het niet zo is? Geef je loopbaan een APK en vind het antwoord op bovenstaande vragen.

Waarom een check-up

Werk is een essentieel onderdeel van ons leven. Iedereen wil graag met plezier werken. Een regelmatige evaluatie van de stand van zaken helpt je om aansluiting te houden bij de arbeidsmarkt. Want niemand wil erachter komen dat hij of zij over 5 jaar niet meer nodig is op de arbeidsmarkt. Of dat je het werk niet meer met plezier doet. Een Loopbaan APK is bedoeld om dit te voorkomen. Het is hét middel om ook in de toekomst met plezier aan de slag te blijven.

Voor wie is het  

Een Loopbaan APK is voor iedereen die werkt en eens kritisch naar zijn of haar loopbaan en kansen voor de toekomst wil kijken. Voor iedere medewerker die zich verder wil ontwikkelen. Maar ook voor iedereen die misschien iets heel anders wil gaan doen en wil onderzoeken wat de mogelijkheden hierin zijn. Kortom: voor iedereen die duurzaam aan het werk wil blijven.

Dit programma past binnen een persoonlijk ontwikkelplan (POP). Ook is het geschikt voor organisaties die hun medewerkers willen stimuleren en ontwikkelen én verder aan de slag willen met duurzame inzetbaarheid.

Zo doen we het

Een Loopbaan APK is een kort loopbaanprogramma van 3 tot 5 individuele sessies in een periode van 1 tot 3 maanden. We brengen in kaart waar jouw talenten liggen en hoe deze aansluiten bij de huidige arbeidsmarkt, maar ook in die van de toekomst. Het doel van de Loopbaan APK is om een concreet plan op te stellen voor ontwikkeling op zowel korte als lange termijn.

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek en een loopbaanonderzoek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen en bepalen we hoeveel gesprekken nodig zijn voor het behalen van jouw doelen. In de 3 tot 5 individuele gesprekken met je vaste consultant zorgen we dat er een uitgewerkt plan ligt voor jouw toekomst.

Je krijgt inzicht in gedragsvoorkeuren, drijfveren en talenten én hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Hiervoor zetten we een persoonlijkheidsonderzoek in. Ook maken we de koppeling naar de arbeidsmarkt en onderzoeken we samen met jou waar kansen liggen.  Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten die je thuis maakt. Ten slotte krijg je praktische handvatten hoe je deze doelen ook daadwerkelijk kunt behalen. Als je wilt koppelen we de resultaten ook terug richting je werkgever in een driegesprek. Kortom: geef je loopbaan een toekomst met de Loopbaan APK.