Wat is loopbaanbegeleiding? 

Ben je werkzoekende en weet je niet waar de mogelijkheden voor jou liggen? Of zit je in de ziektewet, maar wil je weer aan de slag? Wij zijn er om jou vertrouwen in de toekomst te geven. Wanneer je vastloopt in je loopbaan kan passende loopbaanbegeleiding een uitkomst bieden. 

Loopbaanbegeleiding helpt jou om het optimale uit jezelf te halen. Met onze programma’s maken we de kansen in jouw loopbaan inzichtelijk en stellen we een plan op voor de toekomst. Wij coachen, adviseren en begeleiden je in het herkennen en ontwikkelen van je talenten, zodat je deze, zowel binnen als buiten een organisatie of functie, optimaal benut.   

Met een coach ga jij opzoek naar de loopbaanmogelijkheden die er voor jou zijn. Wij onderzoeken wat jij echt wil en welke keuzes hierin gemaakt kunnen worden. We stellen doelen op en gaan hiermee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat je weer een concreet beeld van de toekomst krijgt en jij weer met een goed gevoel aan het werk kan.   

We bieden diverse trainingen en programma’s op het gebied van loopbaanbegeleiding aan. Zo geven we je loopbaan een apk of scannen we jouw talenten. Ook voor het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan of het vergroten van je leiderschap, ben je bij ons aan het juiste adres.   

Wanneer heb ik loopbaanbegeleiding nodig?

  • Talenten ontdekken: wat zijn jouw talenten en hoe kan je deze optimaliseren? 
  • Besluitvorming: moet je een lastige keuze maken in je loopbaan?
  • Loopbaanoriëntatie: wat zijn de loopbaanmogelijkheden en hoe sluit dit aan op jouw wensen? 
  • Arbeidsmarktoriëntatie: wat is de huidige arbeidsmarktsituatie en wat betekent dit voor jou?  

Begin vandaag met Loopbaanbegeleiding

Maak een afspraak en maak kennis met onze adviseurs

Wat kost goede loopbaanbegeleiding?

Wij vinden het belangrijk om jouw talenten optimaal te ontwikkelen en maken daarom graag een plan voor jou op maat. Wij zijn er voor jou en zorgen dat jij weer energiek aan het werk kan.  

De kosten voor loopbaanbegeleiding kunnen flink oplopen. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om een deel van de kosten vergoed te krijgen. Loopbaanbegeleiding is steeds vaker onderdeel in persoonlijke ontwikkelplannen. Als je meer uit je bestaande baan wil halen, kan je hier meer over vragen bij P&O of je leidinggevende.   

Aan de slag!

Wij zijn gedreven HR-specialisten en hebben een passie voor mensen. Onze consultants zijn NOLOC gecertificeerd en maken gebruik van de nieuwste inzichten en methodes. Als experts op het gebied van talent, HR-management- en ontwikkeling, staan wij voor jou klaar. We verbinden en ontwikkelen mens en organisatie. Dit zodat je met meer energie, passie en effectiviteit aan het werk kan gaan.  

Je haalt pas echt voldoening uit je werk in een omgeving waar jij het beste uit jezelf kunt halen. samen brengen wij jouw talenten in kaart, zodat jij hier het beste uit kan halen. Bij ons sta jij centraal en werken we gaan jouw toekomst. Ook jij hebt unieke talenten!   

Klaar om jouw talent te (her)ontdekken?

Wij coachen, adviseren en begeleiden je in het herkennen én ontwikkelen van je talenten. Laat gerust je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.