Loopbaanbegeleiding: Herken én ontwikkel je talenten

Je haalt pas écht voldoening uit je werk in een omgeving waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Waar jouw talent herkend wordt en jouw potentieel optimaal wordt ingezet en ontwikkeld. Onze adviseurs kunnen je helpen om het maximale uit jouw talenten te halen door middel van loopbaanbegeleiding. Wij coachen, adviseren en begeleiden je in het herkennen én ontwikkelen van je talenten. We bieden diverse trainingen en programma’s op het gebied van loopbaanbegeleiding. Zoals bijvoorbeeld een Talentscan of een Loopbaan APK. Maar ook voor het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan of het vergroten van je leiderschap skills.

Maak van je baan je droombaan

Wij geven je advies en praktische handvatten om al jouw talenten optimaal te benutten én te ontwikkelen, zowel binnen als buiten een organisatie of functie. Onze consultants zijn bevlogen, (NOLOC) gecertificeerd en maken gebruik van de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten en methodes. Of beter gezegd: met onze programma’s maken we de kansen in jouw loopbaan inzichtelijk én stellen we een plan op voor de toekomst. Ben jij klaar om van jouw baan, je droombaan te maken?

Vos Opmaat Consultancy

Wij zijn bevlogen HR-specialisten met passie voor mensen. Als experts op het gebied van talent, HR-management én –ontwikkeling geloven wij dat iedereen (ja, ook jij!) unieke talenten heeft en dat deze bijdragen aan de prestaties van organisaties en teams. We verbinden én ontwikkelen mens en organisatie zodat er met meer energie, bevlogenheid en effectiviteit gewerkt wordt.

Klaar om jouw talent te (her)ontdekken?

Wij coachen, adviseren en begeleiden je in het herkennen én ontwikkelen van je talenten. Laat gerust je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.