Ontwikkeladvies 45+

Gratis loopbaanadvies voor 45+ers

Ga jij over tien jaar nog steeds met plezier naar je werk? Overweeg je een carrièreswitch, of wil jij je positie op de arbeidsmarkt versterken? Dan is dit je kans! Krijg inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, jouw eigen competenties en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Door de subsidieregeling Ontwikkeladvies 45+ is dit gratis voor iedere werkende 45 plusser. Dus voor iedereen die in loondienst is óf werkt als ZZP-er. Grijp daarom nu jouw kans om samen met een Noloc-gecertificeerde coach na te denken over je toekomstige loopbaan. Samen met een ervaren loopbaanadviseur maken we een plan voor de toekomst. Maar ook kijken we naar wat écht bij je past en van welke rol jij gelukkig wordt. Op deze manier houd je regie over je werk. Start het nieuwe jaar dus goed en werk aan jouw toekomst. De regeling is nog tot 10 januari 2020 beschikbaar.

Wat krijg je?

We onderzoeken welke talenten en sterke punten jij hebt en welke kansen er in de toekomst voor jou zijn op de arbeidsmarkt. Ook kijken we hoe jij jezelf hier zo goed mogelijk op kunt voorbereiden.

  • Een competentie- en persoonlijkheidsanalyse
  • Beroepenonderzoek
  • Twee individuele gesprekken
  • Persoonlijk ontwikkelplan: een kort en bondig plan met praktische tips voor jouw toekomst.

Kortom, alles om ervoor te zorgen dat jij gezond én met plezier tot aan je pensioen kan blijven werken.

Advies voor je leidinggevende

De subsidie maakt het mogelijk om ook jouw leidinggevende te adviseren. Het is belangrijk dat ook hij/zij leert omgaan met en kan inspelen op (de uitkomsten van) het ontwikkeladvies. 

Masterclass voor leidinggevenden

Ben je zelf leidinggevende van 45-plussers? Volg dan de masterclass voor leidinggevenden! Hier volg je in groepsverband een masterclass, waarbij je inzicht krijgt in wat jij als leidinggevende kan bieden, om je medewerkers actief de regie te laten nemen over hun loopbaan. Met deze masterclass zorg je ervoor dat jouw 45+ medewerkers inzetbaar blijven tot aan hun pensioenleeftijd.

Gratis Ontwikkeladvies 45+

Dankzij de subsidie van de overheid is het Ontwikkeladvies 45+ voor jou dus gratis wanneer jij aan de voorwaarden voldoet. Wij regelen de subsidieaanvraag. De regeling loopt tot 10 januari 2020.

Noloc erkende loopbaanprofessional Ontwikkeladvies 45+