Een burn-out is beroepsziekte nummer één

Door bijvoorbeeld een overvloed aan prikkels of een werkdruk die alsmaar hoger wordt, komen burn-outs en stressklachten tegenwoordig steeds meer voor. Een burn-out ontstaat geleidelijk en de symptomen verschillen per persoon. Daardoor is een burn-out soms moeilijk te herkennen, maar het meest herkenbare symptoom is dat de ‘accu’ leeg is.

Negatieve gevolgen van een burn-out of stress zijn onder andere een verminderde concentratie, onzekerheid, een laag zelfbeeld en een opgejaagd gevoel. Het is van belang om op tijd hulp te krijgen.

Persoonlijke begeleiding

Als specialisten op dit gebied, geven wij jou professioneel advies en praktische persoonlijke stress- en burn-outbegeleiding, om de gevolgen van een burn-out of stress te voorkomen of te herstellen. Door persoonlijke begeleiding krijgen we inzicht in datgene wat jou stress oplevert en coachen we hoe je hiermee omgaat. We geven je praktische handvatten voor het aangeven van grenzen, het vinden van werkgeluk, het leren nee te zeggen en het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé. Alles zodat jij weer gezond en met een goed gevoel naar werk kan gaan!

Ook lichamelijke klachten

Vaak horen bij stress- en burn-outklachten ook lichamelijke symptomen. Met onze persoonlijke begeleiding werk je niet alleen aan de mentale factoren van stress of een burn-out, maar helpen we je ook bij het bevorderen van je lichamelijke conditie. Zodat je ook lichamelijk weer de energie hebt om lekker aan het werk te gaan!

Vos Opmaat Consultancy

Wij zijn bevlogen HR-specialisten met passie voor mensen. Als experts op het gebied van talent, HR-management én –ontwikkeling geloven wij dat iedereen (ja, ook jij!) unieke talenten heeft en dat deze bijdragen aan de prestaties van organisaties en teams. We verbinden én ontwikkelen mens en organisatie zodat er met meer energie, bevlogenheid en effectiviteit gewerkt wordt.

Ga ook weer met plezier naar je werk.

Voorkom of herstel stress- of burn-outklachten! Laat gerust je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.