Zet je teamlid in de juiste rol met onze talentscan 

Inzicht in persoonlijkheid is nodig bij elke vorm van talentontwikkeling. De talentscan geeft daarvoor de juiste inzichten. Veel mensen hebben moeite om te benoemen waar ze goed in zijn, of om in te schatten wat nu écht bij ze past. Anderen vinden het lastig om een doel voor zichzelf te hebben. Wanneer ken je jezelf goed genoeg? En in wat voor team of omgeving kom je nu het beste tot je recht? Om jou en je team een concreet antwoord te kunnen geven op bovenstaande vragen, maken wij gebruik van de DISCOVER Potentieel analyse, oftewel Talentenanalyse.

Deze talentscan geeft inzicht in persoonlijkheid. Zo krijg je een zeer goed beeld van het potentieel van jou en jouw team, en zie je waar ontwikkeling mogelijk is. We brengen voorkeursgedrag, communicatiestijlen en stressfactoren in kaart en kijken naar iemands natuurlijke focus is en wat motiveert (en wat niet). Iedereen krijgt hiermee een volledig overzicht van de talenten én handvatten om deze verder te ontwikkelen.

Maximale ontwikkeling van jezelf, je team én je organisatie

Met behulp van de inzichten van deze analyse kun je je team nog effectiever samenstellen, de onderlinge communicatie binnen een afdeling of team verbeteren en taken beter verdelen. Zo voorkom je verzuim en herken je high potentials in een vroeg stadium. Daarnaast ontwikkel je leiderschap en worden medewerkers optimaal gemotiveerd. Dit instrument helpt om talent tastbaar te maken. Het zorgt voor maximale ontwikkeling van jezelf, je team én je organisatie. Zo stimuleren we ontwikkeling én bouwen we aan een dynamische werkomgeving voor de toekomst. Kortom: zo maken wij het tastbaar. Benieuwd wat dit voor jou, je team of je organisatie betekent? Laat gerust rechtsboven je gegevens achter en we nemen binnen een dag contact met je op!

Talentscan via DISCOVER Potentieel-analyse

De DISCOVER Potentieel-analyse is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen van de psychologie, neuroscience en bedrijfskunde en wordt wereldwijd ingezet. Daardoor is deze talentenanalyse een betrouwbaar instrument dat voor veel doelen inzetbaar is.

Wij zetten het onder andere op de volgende manier in:

Meer weten over DISCOVER?

Download dan onze e-books. Met zoveel potentieel talent in je team, kun je waarschijnlijk niet wachten om dat talent te ontdekken. We bieden je daarom een aantal gratis e-books aan waarmee je alvast nieuwe kennis op kunt doen. Je ontvangt digitaal:

 • DISCOVER Gedrag E-book
 • DISCOVER Drijfveren E-book
 • DISCOVER Talenten E-book

Download de DISCOVER e-books

 • Hier sturen we na het verwerken je gratis e-books naartoe.
 • Bij welke organisatie werk je?
  Wij hebben je toestemming nodig om je gegevens te verwerken.

  Ontdek wat onze talentenanlyse voor jou kan betekenen

  Laat gerust je gegevens achter. Wij nemen op werkdagen binnen één dag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

  Ik geef toestemming bovenstaande gegevens te verwerken om contact met mij op te nemen.

  Wil of kan je niet wachten op ons telefoontje? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel 050 503 5568.