Word een succesvolle Young Professional

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Wil je je impact vergroten en succesvol zijn in het halen van je doelen of ambities? Ons Young Professional Programma is een trainingsprogramma – eventueel aangevuld met persoonlijke coaching – voor de high potential die de eerste stappen in zijn loopbaan heeft gezet, zijn impact wil vergroten en stappen wil zetten in zijn carrière.

Ons Young Professional Programma

In dit programma geven wij jou individuele coaching en trainingen om je inzicht in je eigen talenten te geven. Maar dat niet alleen; we bereiden je ook voor op de onvermijdelijke situaties van het leven van de werkende man of vrouw. Thema’s waar we het over gaan hebben zijn bijvoorbeeld het omgaan met stress, balans brengen tussen werk en privé, het effectief omgaan met collega’s én het stellen van doelen om je lat steeds hoger te leggen. Samen maken wij een effectief ontwikkelingsplan naar jouw uiteindelijke droombaan of –bedrijf!

Voor wie?

Het Young Professional Programma is op maat gemaakt voor jonge professionals met een HBO of WO opleiding. Als starter (0 – 5 jaar werkervaring) wil je je als persoon en als professional verder ontwikkelen.

Dit programma bieden wij ook incompany aan, voor een training afgestemd op jouw organisatie.

Wat je krijgt:

  • Een uitgebreid rapport waar jouw talenten in staan beschreven (DISCOVER Potentieel Analyse)
  • Hand-outs, achtergrondinformatie en praktische oefeningen. Kortom: alles wat je nodig hebt om er zelfstandig mee aan de slag te gaan en je doelen te behalen
  • Koffie, thee en lunch
  • Een certificaat van deelname
  • Je leert anderen kennen die in dezelfde fase zitten als jij