Een gezonde balans

Je wilt je werk zo goed mogelijk doen, doorgroeien, tijd met je partner of gezin doorbrengen, persoonlijk ontwikkelen, gezond eten, sporten, sociale contacten onderhouden en het huishouden doen. En het liefst allemaal tegelijk. Je bent een betrokken werknemer en je voelt je verantwoordelijk. Dat is natuurlijk heel positief, maar zonder een goede balans kan dit ook een valkuil zijn en ongezond worden. Het scheiden van werk en privé is namelijk vaak moeilijker dan het lijkt.

Negatieve gevolgen van weinig balans zijn stress, een chaotisch of gehaast gevoel en weinig motivatie. Door alles tegelijkertijd te willen doen, krijg je het gevoel dat alles nét niet lukt. Je hebt nét niet genoeg tijd om te sporten en nét niet genoeg motivatie om je (te) lange to-do lijst af te werken. Door nieuwe technologieën zoals de smartphone zijn we ook nog eens altijd bereikbaar en is het makkelijk om het werk mee naar huis te nemen. Het is daarom belangrijk om je bewust te worden van de balans of het ontbreken daarvan. Wij helpen jou door middel van coaching om bewust te worden van jouw work-life balance en dit zo in te richten dat het bij jou en je leven past.

Coaching

Met dit programma geven wij je praktische handvatten voor het aangeven van grenzen en het verminderen van stress, met meer rust en werkgeluk als resultaat. Je vindt een gezonde balans tussen werk en privé en leert ontspannen, prioriteiten stellen en het verbeteren van timemanagement skills. Ook krijg je inzicht in jouw routine en brengen we in kaart waar jij energie van krijgt. Dit alles zorgt niet alleen voor meer werkgeluk, maar ook voor ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Een gezonde work-life balance is belangrijk voor je duurzame inzetbaarheid. Als de balans goed is haal je meer voldoening uit je werk, ben je gemotiveerder en productiever én werk je efficiënter. Ook heeft een goede work-life balance natuurlijk niet alleen een positieve invloed op je werk, maar op alle aspecten van je leven! Het zorgt ervoor dat je lekker(der) in je vel zit.

Vos Opmaat Consultancy

Wij zijn bevlogen HR-specialisten met passie voor mensen. Als experts op het gebied van talent, HR-management én –ontwikkeling geloven wij dat iedereen (ja, ook jij!) unieke talenten heeft en dat deze bijdragen aan de prestaties van organisaties en teams. We verbinden én ontwikkelen mens en organisatie zodat er met meer energie, bevlogenheid en effectiviteit gewerkt wordt.

Krijg ook meer balans in je leven.

Ben je benieuwd naar ons coachingstraject? Laat gerust je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.