Teambuilding

Een positieve én effectieve werksfeer ontstaat wanneer een groep mensen met verschillende competenties, elkáár nodig hebben voor het realiseren van een groter doel. Kan je team wel een creatieve boost gebruiken? Zitten jullie in een sleur? Leer elkaar kennen! Met een persoonlijk teamuitje, of beter gezegd: teambuilding overhandigen wij je direct die sleutel tot succes.

Teambuilding geeft inzicht

Al jarenlang verzorgen wij teambuildingsessies (of trainingen) die meer inzicht geven in jouw team, als groep. Wat teambuilding bij ons is? Een sessie geeft je inzicht in wat jij kan als individu; wat jouw rol én effectieve bijdrage is. Tegelijkertijd leer je spelenderwijs die van je collega’s. Dit doen we bijvoorbeeld met behulp van de Discover Potentieel Analyse waarmee wij in korte tijd een nauwkeurig en persoonlijk beeld van het team en ieders talenten scheppen.

Vaak zijn deze sessies een feest van herkenning en informaliteit. Maar dat niet alleen: de uitkomsten geven handvatten voor een optimale samenwerking en interactie tussen jou en je medewerkers. Dit is niet voor niets: als zij hun precieze rol en taak scherp hebben, bevordert dit hun individuele prestaties aanzienlijk!