Maak Jouw Talent Tastbaar

Ons nieuwe trainingsoverzicht

Vos Opmaat Consultancy

Onze trainingen nu online!

Onze trainingen overzichtelijk online!

Al jarenlang geven we verschillende trainingen voor groepen, individuen en organisaties. Veel mensen wisten dit niet terwijl we juist op de trainingen veel positieve reacties krijgen.

“ De trainingen van het programma Effectief Solliciteren heeft me inzicht gegeven in mezelf, wat ik zoek in werk, en welke organisaties bij me passen. Het resultaat: ik werk nu al een hele tijd in een fijne functie. Dat had ik een half jaar geleden niet verwacht!”


“De geleerde inzichten uit de leiderschapsprogramma kon ik gelijk toepassen in de praktijk, en ik merk dat het gelijk een positief effect heeft op mijn medewerkers”

Reacties waar we trots op zijn, maar we waren minder trots dat we jou nog niet vooruit konden helpen. Hoog tijd dus om onze trainingen eens overzichtelijk op een rijtje te zetten! Het resultaat: een nieuwe website met ons volledige trainingsaanbod.

Je ziet nu in 1 oogopslag wat we voor jou kunnen betekenen. Onze trainingen zijn geschikt voor HR professionals, directies, teams, (young) professionals en werkzoekenden. We kunnen jou trainen op het gebied van onder andere time-management, samenwerking en solliciteren. Maar ook als je jezelf wilt verbeteren in gespreksvoering, managementvaardigheden en leiderschap. Vind de training die bij jou past en ontwikkel jou, je team of je organisatie. De trainingen worden zowel individueel, in groepen als op locatie gegeven (incompany) .

Ons team heeft hier de afgelopen weken hard aan gewerkt. En we zijn trots op het resultaat. En weet je wat nu leuk is? Er worden regelmatig trainingen toegevoegd aan het overzicht! Houd dus de website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trainingen en updates. Staat de training die je zoekt er (nog) niet tussen? Neem contact op en we kijken graag wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen.