Ontmoet de bevlogen mensen achter Vos Opmaat: ervaren HR-professionals die teams, organisaties én talent adviseren, trainen en coachen. In vaktermen mag je ons Noloc-gecertificeerde loopbaanadviseurs noemen met specialismen in HRM en HRD. Maar misschien nog wel belangrijker: we doen alles om te bouwen aan jouw succes!

MR. LYDIA VOS-VAN BELLE

“Ik hou van mensen en geniet ervan om mensen in hun kracht te zetten!”  

Directeur/Eigenaar
LinkedIn

Meer over Lydia…

Mijn focus ligt op het verbinden van mens en organisatie, waarbij werkgeluk centraal staat.   
Als persoon zie ik altijd kansen voor meer persoonlijke ontwikkeling. Ik mag graag het maximale potentieel uit organisatie en mensen naar boven halen. De duurzaamheid van de organisatiestructuren en de ontwikkeling van de medewerker versterken elkaar om het verschil te maken en een bijdrage te leveren aan de maatschappij.  
 
In mijn rol begeleid ik leiders, teams en HR-adviseurs bij cultuurverandering, strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Ik werk vanuit de volgende waarden: integriteit, respect, persoonlijk leiderschap, gelijkwaardigheid en humor.  

INEKE TWIGT

“Mijn ervaring als gedragswetenschapper komt goed van pas”

Consultant
LinkedIn

Meer over Ineke…

In mijn werk hou ik ervan om klanten te zien groeien en ontwikkelen. Bijvoorbeeld wanneer er meer zicht is op de eigen krachten en talenten, of doordat er bewustwording is over datgene wat de klant belangrijk vindt. Ik geniet ervan om in het proces van deze ontdekkingen een stukje mee te lopen en te helpen om hier helderheid over te krijgen. Omdat dit vaak best een ingewikkeld proces is, hou ik ervan om in de gesprekken soms ook luchtigheid te hebben door samen te lachen.   
 
Mijn focus ligt op klanten met loopbaanvragen of een wens voor persoonlijke ontwikkeling in de huidige rol. Ik heb ervaring met het thema hoogbegaafdheid, het begeleiden van teamprocessen en het herstellen van de balans vanuit spanningsklachten. Trajecten die ik veel doe zijn talentscans, loopbaan-coaching, stress begeleiding, outplacements en 2e spoor trajecten.  

GIJS LEUVENINK

“Ik werk vanuit de verbinding met mensen en vanuit de drijfveer om iemand echt verder te helpen

Consultant
LinkedIn

Meer over Gijs…

Ik ben een sociaal persoon, werk mensgericht en wil echt iets kunnen betekenen in het leven van mensen. Deze kwaliteiten kan ik goed inzetten in mijn functie als Consultant. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met verschillende soorten achtergronden. Ik werk vanuit de verbinding met mensen, kennis van wet- en regelgeving en vanuit de drijfveer om iemand echt verder te helpen. Daarnaast heb ik door nevenactiviteiten veel ervaring met het coachen en begeleiden van zowel tieners als begeleiders.

Ik ben gemotiveerd en werk graag samen. Daarnaast ben ik van nature iemand die graag nieuwe mensen ontmoet en met een humoristische inslag werkt. Ik ben flexibel en ga tot het uiterste om de klant vooruit te helpen.

TYMEN VENEMA

“Medewerkers zijn het hart van de organisatie en ik vind het de taak van HR om hen te ondersteunen waar het nodig is” 

HR-Consultant
LinkedIn

Meer over Tymen

Het mooie aan het HR-vak is dat de rol van HR in elke organisatie anders ingericht is. Ons werkveld is dynamisch en continu in verandering, waardoor wij onszelf steeds moeten blijven ontwikkelen. Ik geniet van het opdoen van nieuwe ervaringen en ik houd van complexe HR-vraagstukken die mij prikkelen om nieuwe kennis op te doen.  
 
Ik beschrijf mijzelf als behulpzaam, assertief en gedreven. Vanuit mijn rol als HR-Consultant draag ik bij aan het succes van organisaties, voornamelijk vanuit mijn scherpe analytische blik en mijn kennis van HR-structuren, instrumenten en theorieën.  

 

ESTHER TE VELDE-VAN BELLE

“Ik zorg ervoor dat onze processen kloppen en tegelijk de menselijke maat gewaarborgd blijft”  

Casemanager verzuim

Meer over Esther…

Als Management Assistent ondersteun ik het management waar ik kan. Zo ondersteun ik onder andere het verloop van verschillende processen in onze organisatie. Daarnaast ben ik casemanager verzuim. Vanuit deze rol probeer ik onze klanten en de processen beter te doorgronden en hier beter op aan te sturen.  
 
Mijn focus ligt voornamelijk op het ondersteunen van de consultants in hun werkzaamheden. Dit doe ik vanuit mijn kennis van systemen, trajecten en processen.