Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Vos Opmaat Consultancy, een van de grootste spelers op HR-gebied in Noord-Nederland. Wij hebben een passie voor mensen, de organisatie waarin zij werken en de raakvlakken hiertussen.

Als specialisten op het gebied van talent, HR-management én –ontwikkeling geloven wij namelijk dat iedereen (ja, ook jij!) unieke talenten heeft en dat deze bijdragen aan de prestaties van organisaties en teams. Maar tegelijkertijd weten we dat dit enigszins ongrijpbaar klinkt: want waar ligt de toegevoegde waarde van jou, je team of je bedrijf eigenlijk?

Al sinds 2005 is het ons doel om al het (verborgen) talent tastbaar te maken én het te ontwikkelen. Onze organisatie bestaat uit drie business units: Talentontwikkeling (individu), Teamontwikkeling (team en leiderschap) en Talentmanagement (HR en organisatie advies).

Wij weten alles van de trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarnaast zorgen we er te allen tijde voor dat we de nieuwste inzichten en wetenschappelijke onderzoeken gebruiken als basis voor onze diensten. Elke dag leren we hier meer over; bijvoorbeeld in gesprekken met elkaar, door opleidingen of simpelweg door onze nieuwsgierigheid. Al deze inzichten vormen we om tot praktische technieken, hand-outs en checklists zodat alles voor jou in één oogopslag tastbaar wordt.

Wij van Vos ondersteunen je met het ontdekken en ontwikkelen van talent. We geloven namelijk dat jij, als persoon, team of directie, de sleutel bent tot het succes van jouw organisatie!

Effectuef thuiswerken

Visie

Wij streven naar een maatschappij waarin mensen langer, gezonder én gelukkiger werken.

Wij willen dat jij, als professional of organisatie, geïnspireerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Daarom leggen we in alles wat we doen de focus op ontwikkeling, betrokkenheid en gezondheid van medewerkers – ook wel duurzame inzetbaarheid genoemd. Zo creëren we een authentieke, onderscheidende cultuur voor iedere organisatie, waarin het hele team optimaal kan excelleren.

Talent tastbaar maken

Wij leggen de basis voor het behalen van de doelen van het individu, het team én de organisatie. Door te focussen op competenties, cultuur, structuur én leiderschap maken wij talent tastbaar én toepasbaar. We verbinden én ontwikkelen mens en organisatie, zodat er met meer energie, bevlogenheid en effectiviteit aan organisatiedoelstellingen gewerkt wordt.