Wij zijn Vos Opmaat Consultancy, een van de grootste spelers op HR-gebied in Noord-Nederland. Bij ons sta jij centraal. Als experts op het gebied van HR-management én –ontwikkeling geloven wij namelijk dat iedereen de beste toekomst verdient. We hebben alles in huis om jou, je team en je organisatie succesvol te maken. 

Al sinds 2005 is het ons doel om al het (verborgen) talent te ontdekken en te ontwikkelen. Onze organisatie bestaat daarom uit drie business units: 

  1. Persoonlijke begeleiding
  2. Team en leiderschap
  3. HR- en organisatieadvies

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat we op de hoogte zijn van de trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Ook zorgen we er te allen tijde voor dat we de nieuwste inzichten en wetenschappelijke onderzoeken gebruiken als basis voor onze diensten. Elke dag leren we hier meer over; bijvoorbeeld in gesprekken met elkaar, door opleidingen of simpelweg door onze nieuwsgierigheid. Al deze inzichten vormen we om tot praktische technieken, hand-outs en checklists zodat alles voor jou in één oogopslag tastbaar wordt. 

Wij ondersteunen je met het ontdekken en ontwikkelen van talent. Zo creëren we samen de beste toekomst voor jezelf, je team en je organisatie.  

Onze visie

Wij streven naar een maatschappij waarin mensen langer, gezonder én gelukkiger werken en leven. 

Wij willen dat jij, als professional of organisatie, geïnspireerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Daarom leggen we in alles wat we doen de focus op ontwikkeling, betrokkenheid en gezondheid van medewerkers – ook wel duurzame inzetbaarheid genoemd. Zo creëren we een authentieke, onderscheidende cultuur voor iedere organisatie, waarin het hele team optimaal kan excelleren. 

Creëer de beste toekomst 

Wij leggen de basis voor het behalen van de doelen van jou als persoon, het team én de organisatie. Door te focussen op competenties, cultuur, structuur en leiderschap bouwen we samen aan jouw toekomst.