Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op.

Vos Opmaat Consultancy

Tijd voor nieuwe stappen? Bezoek ons op de Noordelijke Banenbeurs!

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart zijn wij te vinden op de Noordelijke Banenbeurs in Martiniplaza, Groningen. We geven je dan graag advies waar jij direct wat aan hebt. Of je nu een jonge professional bent of over nieuwe carrièremogelijkheden nadenkt. Kom langs bij onze beursstand voor een gratis adviesgesprek en ontdek de volgende stap in jouw carrière!

Op deze dagen geven we ook twee keer een interessante lezing over werkgeluk en hoe je in 7 stappen je carrière een boost geeft.

Bezoek onze beursstand

Standnummer: 5

Waarom naar de beurs?

Tijdens de Noordelijke Banenbeurs kun je bij ons drie dingen laten doen in een gratis 10-minutengesprek. Je schrijft je tijdens de beursdag heel eenvoudig in op één van deze onderdelen binnen een tijdsslot en komt dan op dat tijdstip gezellig langs.

Ontdek jouw volgende stap

De volgende stap is leuk, maar wat als je geen idee hebt welke dit kan zijn? In dit 10-minutengesprek bespreken we jouw ambities, talenten én helpen we jou op weg om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Vind weer balans tussen werk en privé

Kun jij jouw werk ook maar moeilijk loslaten? Weet je niet hoe je werk en privé goed combineert? Dan geven wij jou in 10 minuten graag de handvatten om dit voor jouw situatie te kunnen verbeteren.

Hoe presenteer jij jezelf online?

Hoe je jezelf online presenteert is belangrijker dan ooit. In 10 minuten checken we samen jouw volledige online aanwezigheid en kijken we naar wat je eenvoudig kunt verbeteren!

Dé Noordelijke Banenbeurs

Dé Noordelijke Banenbeurs is een belangrijk carrière-event in het Noorden. Je ontmoet er op 8 en 9 maart dan ook veel mensen en bedrijven uit Groningen, Friesland en Drenthe. Je kunt er niet alleen kennismaken met banen en potentiële werkgevers, maar ook ontdekken hoe je je carrière een boost kunt geven. Tijdens De Noordelijke Banenbeurs 2024 is alles mogelijk! Het is de belangrijkste ontmoetingsplek voor opleiders, werkgevers en professionals op zoek naar (nieuw) werk. Je vindt het hele programma en verdere informatie op www.denoordelijkebanenbeurs.nl.

Geef ook jouw carrière een boost. Wij zien je graag!