Mensen die werken op een plek waar zij hun talenten optimaal in kunnen zetten, zijn gelukkiger. En gelukkige mensen werken beter, gezonder en bovendien met meer plezier. Wij helpen je graag dit werkgeluk te integreren in de cultuur van je organisatie. Dit doen we door medewerkers te helpen groeien. Met oog voor werkgeluk en duurzame inzetbaarheid maken we samen jouw organisatie succesvol.  

[Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan]


Heeft jouw organisatie behoefte aan HR-advies?

Onze ervaren consultants adviseren je graag. Dat doen we voor organisaties, teams, directies en HR-professionals. We geven advies op maat over alles wat te maken heeft met HR: op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Wij zijn jouw ervaren sparringpartner. De expert met een frisse blik die jouw medewerkers ondersteunt. 

En we gaan verder dan alleen advies. We bieden totaaloplossingen voor organisaties, leidinggevenden en managers. Van individuele begeleiding tot teamontwikkeling.


Op zoek naar ondersteuning in HR? 

Is je vaste HR-professional voor langere tijd afwezig? Heb je een overvolle agenda, een specifiek project of ondersteuning in HR nodig? Dan biedt Vos Opmaat interim HR-management voor jouw organisatie. Onze HR-consultants zijn in te zetten bij personeelsvraagstukken in de breedste zin van het woord, in alle branches en sectoren.


Klaar voor een vitaal werkklimaat? 

Medewerkers die zich goed voelen in hun rol, ervaren veel positieve effecten. Van minder werkstress tot grotere veerkracht en productiviteit. Duurzame inzetbaarheid zorgt hiervoor. We helpen je graag in de zoektocht naar manieren om je medewerkers gezond en gemotiveerd te houden!  

Meer weten over onze HR consultancy?
[Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan – Foto van een persoon van Vos Opmaat (persoonlijke CTA)]