Het is cruciaal om je team gezond en duurzaam inzetbaar te houden. Door te investeren in duurzame inzetbaarheid, zorg je voor gemotiveerde en gezonde medewerkers. Dit leidt tot betere prestaties en een positieve werksfeer.

Om de gezondheid en veiligheid van medewerkers te stimuleren, is er vanuit de overheid de MDIEU-subsidie. Wij begeleiden je voorafgaand aan je subsidieaanvraag, zodat je jouw kansen op succes vergroot en je de aanvraag in september kunt doen.

Waarvoor kun je de MDIEU-subsidie gebruiken?

  • Training en coaching
  • Gezondheids- en welzijnsprogramma’s
  • Flexibele werkregelingen
  • Programma’s voor eerder uittreden

Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om te stimuleren dat medewerkers gezond en veilig kunnen blijven werken tot hun pensioen.

Over de MDIEU-subsidieregeling

De Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU) is een subsidieregeling van het Ministerie van SZW. De MDIEU biedt financiële ondersteuning aan samenwerkingsverbanden van sociale partners in sectoren. Dit is om activiteiten te ontwikkelen die de duurzame inzetbaarheid (DI) van werkenden verbeteren.

Onder duurzame inzetbaarheid verstaat het ministerie: werkenden gemotiveerd, gezond en productief houden. De MDIEU biedt een subsidie voor activiteiten die structurele aandacht voor duurzame inzetbaarheid bevorderen en die de eigen regie van werkenden versterken. De subsidie kan ook worden gebruikt voor het verder ontwikkelen, intensiveren of monitoren van bestaande initiatieven.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt 

Wil jij aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Wacht dan niet te lang. We plannen de gesprekken zoveel mogelijk in augustus zodat je in september de aanvraag kunt doen. Dit is tevens de laatste mogelijkheid om de subsidie aan te vragen. 

Wij brengen je graag inhoudelijk verder met jouw vraagstuk en ondersteunen je in de eventuele aanvraag.

Krijg ook ondersteuning bij je MDIEU-aanvraag

Maak snel een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

We plannen een afspraak. In die afspraak verkennen we vrijblijvend waar de mogelijkheden liggen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Vos Opmaat

Wij zijn Vos Opmaat Consultancy, een van de grootste spelers op HR-gebied in Noord-Nederland. Bij ons sta jij centraal. Als experts op het gebied van HR-management én –ontwikkeling geloven wij namelijk dat iedereen de beste toekomst verdient. We hebben alles in huis om jou, je team en je organisatie succesvol te maken. Wij streven naar een maatschappij waarin mensen langer, gezonder én gelukkiger werken en leven.