Ben jij werkloos geraakt door COVID-19, of dreig je hierdoor werkloos te raken?

Wij helpen je aan de baan die bij jou past!

Ben je door corona werkloos geraakt, en weet je niet hoe je de arbeidsmarkt weer op komt? Of raak je binnenkort je baan kwijt door corona, en twijfel je nu over de volgende stap? Zie het als een kans om de baan te vinden die écht bij je past. Wij helpen je bij het zetten van de volgende stap in jouw loopbaan! 

Zo helpen we jou!

  • Meld je vrijblijvend aan
  • We helpen met je aanvraag bij het UWV
  • Je krijgt gratis een loopbaanadviestraject met een van onze experts

Samen aan de slag met jouw toekomst

Tijdens een adviestraject sta jij centraal. Samen kijken we naar jouw wensen en behoeften en zorgen we dat jij in je kracht staat.

Met een van onze experts ga je aan de slag om je talenten en drijfveren te ontdekken. Zo kunnen we op zoek naar een baan die echt bij je past en jou meer werkgeluk oplevert.

Laat vrijblijvend je gegevens achter

Nu beginnen of later?

Starten met een nieuwe uitdaging is voor veel mensen lastig. Als je je gegevens bij ons achterlaat, nemen we contact met je op om samen te bespreken wat bij jouw situatie past.

Ook als je nu werk hebt, maar dat door corona dreigt te verliezen, kun je je alvast aanmelden voor gratis loopbaanadvies.

Benieuwd wat gratis loopbaanadvies voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen drie werkdagen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wil alvast iets met ons delen? Dan kan dat hieronder.
Geen titel

Mooie carrièreswitch voor Rosa

Als zelfstandig ondernemer in de showbusiness was het voor Rosa lastig om de juiste balans tussen werk en privé te vinden. Ze wilde meer rust in haar werk, gangbare uren en meer stabiliteit. Wij begeleidden Rosa bij elke stap in haar carrièreswitch naar data analist. Een hele andere rol, maar een interessante én toekomstbestendige stap in haar loopbaan. 

Vragen over begeleiding van Vos?

Zo hielpen wij anderen:

Inzicht in de talenten van Berend

Berend is hoogopgeleid en heeft veel werkervaring, cursussen en softwarekennis. Maar hij wist in zijn zoektocht naar nieuw werk niet goed hoe hij zichzelf moest profileren en ‘verkopen’ aan de nieuwe werkgever. We hielpen hem inzicht te krijgen in waar zijn kracht ligt, bij het benutten van zijn zakelijke netwerk en bij het solliciteren. Zo heeft hij een fijne nieuwe baan gevonden! 

Heerko uit de WW

Heerko is 60+ en heeft jarenlang bij dezelfde organisatie gewerkt. Toen hij noodgedwongen in de WW was geraakt, kwam hij erachter dat hij nog nooit had gesolliciteerd. Hij vond het daarom lastig om aan nieuw werk te komen. Samen keken we naar zijn enorme toegevoegde waarde voor organisaties en hielpen we hem bij het solliciteren. Hij doet nu mooi en zinvol werk, wat voor hem het allerbelangrijkst is.

Ook aan de slag met de volgende stap in jouw toekomst?