Vos Opmaat Consultancy

Vos Blog

Onze talenten aan het woord

Gratis loopbaanadvies in de Week van de Loopbaan

Tijdens de Week van de Loopbaan, van 17 t/m 22 september, staat jouw loopbaan centraal. Deze week is een initiatief van Noloc, de vereniging voor loopbaanprofessionals. In deze week gaan we graag met je in gesprek en helpen we jou graag verder in jouw carrière. Wij geloven dat jij pas écht voldoening uit je werk haalt als je in een omgeving bent waar je het beste uit jezelf kan halen en waar jij je optimaal kan ontwikkelen. Daarom geven we jou tijdens het gesprek gratis praktische tips waar jij gelijk mee aan de slag kunt.

Je kunt bijvoorbeeld twijfelen over je huidige rol, je organisatie of over je toekomst. Maar misschien loop je ook met andere vragen rond, zoals “Zit ik nog op de juiste plek? Hoe weet ik of ik toe ben aan de volgende stap in mijn carrière? Hoe kan ik meer geluk, voldoening en energie uit mijn werk halen? Past mijn huidige functie bij mij? Welke mogelijkheden heb ik in de toekomst?” Voor al deze vragen kun je bij ons terecht.

Vos Opmaat Consultancy is Noloc gecertificeerd, aangesloten bij de NVP en we hebben een hoge klanttevredenheid. Onze ervaren consultants hebben een grote passie om het talent in mensen naar boven te halen. Hierbij werken we eerlijk, stapsgewijs en realistisch. Door middel van praktische technieken, hand-outs en checklists wordt alles voor jou in één oogopslag tastbaar. We zijn ervaren loopbaanprofessionals en kunnen jou op verschillende manieren ondersteunen in jouw loopbaan. Wist je dat hier in een aantal gevallen subsidiemogelijkheden voor zijn? Denk bijvoorbeeld aan het Ontwikkeladvies 45+, het ontwikkelbudget vanuit de cao of werkgever, of regelingen via UWV.

Neem tijdens de Week van de Loopbaan, 17 t/m 22 september, contact met ons op en krijg gratis loopbaanadvies met praktische tips waar jij gelijk mee aan de slag kunt.

 

Logo Week van de Loopbaan

Geschreven door:

Christien te Velde

Christien te Velde
 • Talentontwikkeling

  Wij zetten ons graag in om jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen. Want dat je talent hebt, staat vast.

  Meer over talentontwikkeling
 • Teamontwikkeling

  Magie ontstaat pas écht als mensen met verschillende competenties, elkáár nodig hebben voor het realiseren van een groter doel. Wij maken die magie graag mogelijk.

  Meer over teamontwikkeling
 • Talentmanagement

  Het organiseren van talent, dat is talentmanagement. Het is dé sleutel tot productieve, gemotiveerde medewerkers die zich echt willen binden aan een bedrijf.

  Meer over talentmanagement