Jouw organisatie succesvol maken?

Mensen die werken op een plek waar zij hun talenten optimaal in kunnen zetten, zijn gelukkiger. En gelukkige mensen werken beter, gezonder en bovendien met meer plezier. Wij helpen je graag dit werkgeluk te integreren in de cultuur van je organisatie. Dit doen we door medewerkers te helpen groeien. Met oog voor werkgeluk en duurzame inzetbaarheid maken we samen jouw organisatie succesvol.

Zo helpen we jou!

  • Het creëren van een vitaal werkklimaat
  • HR-advies op maat voor je organisatie
  • Persoonlijke ondersteuning op HR gebied

Neem contact op met Lydia

Samen maken we je organisatie succesvol

Creëer een vitaal werkklimaat

Medewerkers die zich goed voelen in hun rol, ervaren veel positieve effecten. Van minder werkstress tot grotere veerkracht en productiviteit. Duurzame inzetbaarheid zorgt hiervoor. We helpen je graag in de zoektocht naar manieren om je medewerkers gezond en gemotiveerd te houden!

Heeft jouw organisatie behoefte aan HR-advies?

Onze ervaren consultants adviseren je graag. Dat doen we voor organisaties, teams, directies en HR-professionals. We geven advies op maat over alles wat te maken heeft met HR: op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Wij zijn jouw ervaren sparringpartner. De expert met een frisse blik die jouw medewerkers ondersteunt.

Liever volledige ondersteuning op HR gebied?

Is je vaste HR-professional voor langere tijd afwezig? Heb je een overvolle agenda, een specifiek project of ondersteuning in HR nodig? Dan biedt Vos Opmaat interim HR-management voor jouw organisatie. Onze HR-consultants zijn in te zetten bij personeelsvraagstukken in de breedste zin van het woord, in alle branches en sectoren.

Bouw met de SLIM-subsidie verder aan je organisatie

Als jij momenteel bezig bent met een ontwikkelvraagstuk dan kan dat een relatief grote investering zijn. Om het mkb hierin tegemoet te komen, heeft de overheid de SLIM-subsidie in het leven geroepen. Op de pagina SLIM-subsidie vertellen we er alles over.  

Dit vind je vast ook interessant

Bekijk alle berichten

Interactief ontwikkeltraject voor de medewerkers van Flexsupport  

Flexsupport biedt professionele ondersteuning voor uitzendbureaus. Ze fungeren als backoffice en nemen de administratieve, juridische en financiële afhandeling van flexwerk […]

Zo hielpen wij Qlic Internet Solutions

Hoe ga je om met HR in een snelgroeiende organisatie? En hoe breng je de HR-structuur op orde, als je […]

Amplitie

Amplitie Je hoort het overal: amplitie. Het is een van de meest populaire woorden in HR-land op dit moment en […]